Ζήσε τη ζωντάνια του τένις, μάθε τα μυστικά του ποδοσφαίρου και γνώρισε το νέο άθλημα του Padel – όλα τα παραπάνω στον πρότυπο αθλητικό πολυχώρο του Sport Point!

Το  Sport point προσφέρει διασκέδαση, αθλητισμό, ασφάλεια και παράλληλα μέσω των ακαδημιών, τα νέα παιδιά μαθαίνουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου, του τένις αλλά και του Padel.

 

Η σχολή ποδοσφαίρου ”PANATHINAIKOS SOCCER SCHOOL” δραστηριοποιείται στην πόλη του Ηρακλείου και είναι μέλος του πανελλήνιου δικτύου ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ. Με στόχο να εφοδιάσει τα παιδιά με τα σωματικά, ψυχικά και πνευματικά χαρακτηριστικά που θα τα βοηθήσουν να αναπτύξουν την προσωπικότητα και την αυτοπεποίθηση τους στα δύο σύγχρονα γήπεδα ποδοσφαίρου στις εγκαταστάσεις του Sport Point.

Μία νέα χρονιά ξεκινάει για τούς νεαρούς αθλητές μας, γεμάτη όνειρα, ελπίδες και προσδοκίες τόσο για τα παιδιά όσο και για τους γονείς.                                                                                                        Οι εγγραφές ξεκίνησαν, πληροφορίες στα τηλέφωνα 6970983220 κ 2810322244 (Υπεύθυνος Ακαδημίας Μαρταβαντζής Θεόδωρος)

Οι εγγραφές ξεκίνησαν!
Οι εγγραφές ξεκίνησαν!
  • Μάθε Tennis δίπλα στους καλύτερους

Τα τέσσερα χωμάτινα γήπεδα ολυμπιακών προδιαγραφών σε συνδυασμό με τους καταρτισμένους προπονητές του Sport Point προσφέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα!

Τμήματα όλων των επιπέδων, ειδικά σχεδιασμένα για να μυήσουν τα παιδιά στη βασική τεχνική του τένις με παιγνιώδη μορφή και να τα βοηθήσουν να αναπτύξουν βασικές κινητικές δεξιότητες. Με την καθοδήγηση των προπονητών τένις του Sport Point, οι οποίοι διαθέτουν άριστη κατάρτιση και μακροχρόνια εμπειρία μπορείτε να γίνετε άριστοι παίκτες.

 Πραγματοποιούνται μαθήματα τένις όλων των επιπέδων, από αρχάριους μέχρι και αγωνιστικά τμήματα.

Για νέα παιδιά που επιθυμούν να… οδηγήσουν το παιχνίδι τους στο επόμενο επίπεδο και να μάθουν τα μυστικά του τένις, o προορισμός είναι ένας: Sport Point! Πληροφορίες στα τηλέφωνα 6932104370 κ 2810 322244

Οι εγγραφές ξεκίνησαν!
Οι εγγραφές ξεκίνησαν!
  • Γνώρισε το Padel

Στον αθλητικό πολυχώρου του Sport Point βρίσκονται τα πρώτα γήπεδα Padel της Κρήτης. Ζήστε την ζωντάνια και τον παλμό του padel με τα τρία υψηλών προδιαγραφών γήπεδα που θα εμπνεύσουν και τους πιο διστακτικούς. Το νέο άθλημα αναπτύσσεται ραγδαία, αποκτά όλο και περισσότερους οπαδούς και ένα από τα  πλεονεκτήματα του είναι ότι ότι μπορούν να παίξουν από παιδιά 5 ετών, μέχρι βετεράνοι 75 ετών. Οι εξειδικευμένοι προπονητές σε περιμένουν, πληροφορίες στα τηλέφωνα 6944559505 κ 2810 322244

Οι εγγραφές ξεκίνησαν!
Οι εγγραφές ξεκίνησαν!
Share Now

Related Post

Leave us a reply